Oldal kiválasztása

Felelősségteljes könyvelés hazai KKV szektor számára

Magyarországi vállalkozások számára nyújtunk olyan biztonságos és kiszámítható könyvelési szolgáltatást és adószakértői hátteret, amellyel felelősségteljes kezekben tarthatják adóügyeiket.

Közös munkához vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon vagy emailben, hogy konkrét ajánlatot adhassunk!

ügyfél az évek alatt

beadott beszámoló

éve az iparágban

fős csapat

Egy vállalkozó számára az egyik legnehezebb feladat, hogy olyan könyvelőt válasszon céges ügyeihez, aki valóban hozzáértő szakember. Érthető a nehézség, hiszen laikusként nehéz megítélni egy könyvelő tudását és bizony a nagy ígéretekből sincs hiány a piacon.

Mi épp ezért, szakítva a semmitmondó frázisokkal, olyan minőségi tények köré építettük szolgáltatásunkat, ami egy laikus számára is könnyedén leellenőrizhető.

Munkánkért 100% felelősséget vállalunk és ügyfeleink bevallását saját ügyfélkapun nyújtjuk be, a kockázatot felelősségbiztosítással csökkentjük, lellenőrizhető ügyfélportfólióval és tanúsítványokkal rendelkezünk, a szerződés, számla és titoktartás nálunk alapkövetelmények valamint kifejezett speciális tudással bírunk a nagyker terület könyvelésére vonatkozóan.
Nézzen szét szolgáltatásaink leírása között, ugyanis ha megbízható partnert keres, nálunk ehhez mindent megtalál.

Könyvelés

Teljeskörű könyvelési szolgáltatásunk választása esetén Önnek ügyfélként nincs más dolga, mint a könyvelés anyagát eljuttatnia hozzánk, akár emailen, akár a szoftvereihez nyújtott hozzáférésen keresztül.

Adótanácsadás

Miért ne használná ki a legális módját annak, hogy kevesebb adót fizethessen? Adótanácsadásunk során megkeressük azokat a törvényes megoldásokat, amikkel csökkenteni tudjuk a cége által fizetett adókat.

Bérszámfejtés

Garantáljuk, hogy bérszámfejtés szolgáltatásunk igénybevételével Önnek vagy megbízott pénzügyesnek mindig időben kezébe kerül az utalandó bér és a bérszámfejtés által kiszámított fizetendő járulék.

Könyvvizsgálat

Könyvvizsgálatunk során független, szakmai véleményt alkotunk a magyar Nemzeti Könyvvizsgálati Standardok előírásai alapján a beszámolókról és az elkészített pénzügyi kimutatások megbízhatóságáról.

Szolgáltatásaink részletes megismeréséhez kattintson az alábbi gombra:

Korábbi Ügyfeleink

Ügyfélportfóliónk legnagyobb szereplői, a teljesség igénye nélkül.

Auditline Kft.

Könyvelés Másképp

Eszenyi József

Ügyvezető

A könyvelésben eltöltött évtizedek alatt azt tapasztaltuk, hogy bár rengeteg szolgáltató foglalkozik könyveléssel, de csak nagyon kevesen teszik a munkájuk mögé azt a +20%-ot amit az ügyfelek olyan nagyon keresnek.

És hogy ez pontosan mi lenne? Ahelyett, hogy csak a szükséges papírok beadását végezné el egy iroda a NAV felé, aztán probléma esetén széttárná a kezét ügyfelei felé, elengedhetetlen az a plusz felelősségvállalás, visszakereshető tiszta kommunikáció, ami megkülönböztet minket a többi irodától.

Szerintünk elengedhetetlen, hogy az “ügyfélközpontúság” egy könyvelőnél ne csak egy vallott, hanem egy valós értékrend is legyen –  szolgáltatásunkat ennek megfelelően alakítottuk ki azok számára, akik bizalmat szavaznak meg nekünk.

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

Kiforrot ügyfélfelvételi folyamatunkkal apróbetű nélkül, világosan láthatják az üj ügyfeleink is, hogy pontosan hogyan és miként tudunk segíteni nekik.

1.lépés: Időpont egyeztetése

Kapcsolatfelvétel után egyeztetünk egy megbeszélést, ahol kifejtheti, mire keres megoldást.

2.lépés: Felmérő konzultáció

Egy ingyenes 60 perces konzultáció során átbeszéljük a problémáit és ha tudunk segíteni, felvázoljuk a lehetőségeit.

3.lépés: Szerződés aláírása

A konzultáció során megbeszélt együttműködési lehetőséget írásba foglaljuk és szerződünk egymással.

4.lépés: Anyagok beszerzése

Amint megtörtént az aláírás, kialakítjuk cége könyvelési munkamappáját és ha szükséges beszerezzük előző könyvelőjétől a további anyagokat.

Specialitásunk: a nagykereskedelmi cégek

Hosszútávú partnerként bár szinte mindegyik gazdasági szegmensben tudunk értéket nyújtani, de a legnagyobb rutinnal a nagykereskedelemmel foglalkozó cégek köynvelésében rendelkezünk.

Nagykereskedelmi cégek könyvelése

Kész könyvelési rendszerekkel és mély szakértelemmel állunk a nagykereskedelmi ügyfelek rendelkezésére – akisebb cégektől egészen a milliárods válllakozásokig.

Nagykereskedéssel foglalkozó vállalkozások könyvelése különösen kritikus szerepet tölt be az ebben a szegmensben működő cégek életében.

Egy kiforrott könyvelési és pénzügyi szisztémával Önnek világos képe lesz a kintlévőségekről, hogy melyik partner tartozik Önnek és pontosan mennyivel, így azon túl, hogy áttekintést kap a cég működéséről, sokkal inkább tervezhetővé válnak a potenciális beruházások és bővülési műveletek is. 

A puszta könyvelési feladatokon túl nagykereskedő partnereinknek segítünk a cégvezetési folyamatok és operatív processzek kialakításában is, hogy azok a pénzügyi célokkal és törvényi előírásokkal maximálisan összhangba kerüljenek – így egy teljeskörű könyvelési szolgáltatást nyújtva azoknak, akik mellettünk teszik le a voksukat.

Tanúsítványokkal is igazolható szakértelem

Szakértőink könyvvizsgálói regisztrációval, igazságügyi szakértpi vizsgával, és IFRS megfelelősséggel rendelkeznek.

Digitalizált működés

Munkánkat erős szoftveres háttérrel végezzük, ügyfeleinket automatikus emlékeztetőkkel is segítjük a határidők tartásában.

Szakmai felelősségbiztosítás

Szakértelmünkön túl 50 millió forintos szakmai felelősségbiztosításal minimalizáljuk ügyfeleink kockázatát.

Megbízható információáramlás

Meglévő ügyfeleink részére biztosított a folyamatos és alapos kommunikáció, hogy azonnal értesüljenek az adózásokat érintő változásokról.

Kérjen ajánlatot űrlapunk kitöltésével!

Ajánlat kéréshez használja az űrlapot! Az adatok megadása után célszerű röviden összefoglalni, hogy mire lenne szüksége, hogy picit jobban lássuk a helyzetét.

Ha az élőbeszédet előnyben részesíti az űrlappal szemben, hívjon minket a +36 (1) 263-29-03-as számon.

Minden megkeresésre akár e-mail, akár telefon, 48 órán belül hétköznaponként válaszolunk.

8 + 11 =

+36 (1) 263-29-03

1107 Budapest Balkán u. 12. fszt. 1.

Audit Line Kft.